Zo werkt het in de keuken

Chef

  • inkoop en nacalculatie
  • Standaardiseren van gerechten.
  • Leidinggeven aan en motiveren van het keuken team.
  • Contacten onderhouden met de leveranciers.
  • Samenstellen en aanpassen van de menukaart.
  • Aansturen afwasbrigade.
  • Bereiden van gerechten en doorgeven van deze gerechten.
  • De werkplaats schoon en veilig houden voor zowel de gasten als collega’s.
  • Gasten advies en uitleg kunnen geven over het totale assortiment.
  • Uitvoeren van procedures en werkzaamheden volgens HACCP en HACCP-lijsten bijhouden.
  • Mise-en-place lijsten bijhouden.

 

Souschef

  • Bereiden van gerechten en doorgeven van deze gerechten.
  • Werkplaats schoon en veilig houden voor zowel de gasten als collega’s.
  • Gasten advies en uitleg kunnen geven over het totale assortiment.
  • Uitvoeren van procedures en werkzaamheden volgens HACCP.
  • De souschef vervangt de chef-kok

 

Chef de Partie

 

Leerling