Chef
- inkoop en nacalculatie
- Standaardiseren van gerechten.
- Leidinggeven aan en motiveren van het keuken team.
- Contacten onderhouden met de leveranciers.
- Samenstellen en aanpassen van de menukaart.
- Aansturen afwasbrigade.
- Bereiden van gerechten en doorgeven van deze gerechten.
- De werkplaats schoon en veilig houden voor zowel de gasten als collega’s.
- Gasten advies en uitleg kunnen geven over het totale assortiment.
- Uitvoeren van procedures en werkzaamheden volgens HACCP en HACCP-lijsten bijhouden.
- Mise-en-place lijsten bijhouden.
Souschef
- Bereiden van gerechten en doorgeven van deze gerechten.
- Werkplaats schoon en veilig houden voor zowel de gasten als collega’s.
- Gasten advies en uitleg kunnen geven over het totale assortiment.
- Uitvoeren van procedures en werkzaamheden volgens HACCP.
- De souschef vervangt de chef-kok
Chef de Partie
–
–
–
Leerling
–
–