Je hebt de Horeca Handboek App!
In dit handboek worden vele facetten van ons bedrijf belicht.
Om te weten waar je werkt, kun je eerst lezen wat de ons bedrijf nu precies inhoudt.
Wat is de historie, hoe ziet het heden eruit, wat is de missie, wat willen we bereiken en hoe ziet de organisatie eruit ?
Overal waar veel mensen aanwezig zijn kunnen calamiteiten voorkomen.
Handig om te weten is wat je zelf kunt doen en welke regels gelden bij calamiteiten bij ons. Dit alles is te vinden onder het kopje calamiteiten.
Vervolgens is het natuurlijk ook erg belangrijk te weten wat allemaal komt kijken bij je werk.
Te denken valt aan;
- Huisregels
- Kledingvoorschriften
- Wat moet ik doen
- Personeelsplanning
- Wie is wie
- Werknemersreis
En nog veel meer, neem maar eens een kijkje.
Wat is het allerbelangrijkste wat wij verkopen?
Nee, geen drinks of food, onze gastvrijheid is het allerbelangrijkste wat we verkopen en weet je wat onze gasten betalen er nog flink voor ook.
Maar hoe kun jij zelf er nu voor zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt ?
Gastvrijheid
Onder het kopje Gastvrijheid proberen we je hierin op weg te helpen, zodat je een basis hebt van waaruit je kunt handelen.
Het allerbelangrijkste blijft oprechte interesse in onze gasten en in je werk en oprecht plezier uitstralen.
Allemaal leuk natuurlijk die gastvrijheid en dat plezier, maar hoe houd ik nu een blad vast, hoe maak ik nu een ijscoupe ?
Gelukkig hebben we hier werkinstructies voor toegevoegd, soms in tekst of met foto’s maar soms ook in handige filmpjes waardoor je precies weet hoe je het moet doen.
Soms zal het wel zo zijn dat het even oefenen geblazen is.
Op het einde van dit handboek vind je een jaarkalender, de belangrijke telefoonnummers en wat extra’s die gewoon leuk en leerzaam zijn om door te nemen.
Veel leesplezier !!