Alle categorieën

In de Horeca Handboek Kennisbank vind je 150+ kennis artikelen. Deze kun je moeiteloos overnemen en in je eigen app plaatsen, zodat jouw collega’s ook van deze kennis gebruik kunnen maken.

Artikelen in: Alle categorieën

Tappen en schenken van bier

Speciaalbier tappen

Dit filmpje laat zien hoe wij speciaalbier tappen

Lees meer
Keuken algemeen

Zo werkt het in de keuken

Zo werken de collega’s in de keuken

Lees meer
Leidraad Actuele Afspraken (LAA)

Huisregels

Dit zijn onze algemene huisregels

Lees meer
Personeelszaken

EHBO

Eerste hulp bij ongelukjes

Lees meer
Personeelszaken

Ziekmelding

Handige tips voor als jij je ziek moet melden

Lees meer
Hygiëne

Afvalstroom

Hier lees je hoe wij ons afval wegwerken

Lees meer
Alles over wijn

Hoe schenk je wijn?

Handige tips en uitleg over het schenken van wijn

Lees meer
Alles over wijn

Schenktemperatuur van wijn

Handige weetjes met betrekking tot de juiste temperatuur van de wijnen die wij schenken

Lees meer
Bierbehandeling

Bierbehandeling

Dit filmpje laat zien hoe je het perfecte biertje (pils) tapt

Lees meer
Alle categorieën

HACCP

Hier lees je wat HACCP nou precies betekent

Lees meer