Alle categorieën

In de Horeca Handboek Kennisbank vind je 150+ kennis artikelen. Deze kun je moeiteloos overnemen en in je eigen app plaatsen, zodat jouw collega’s ook van deze kennis gebruik kunnen maken.

Artikelen in: Alle categorieën

Personeelszaken

Voorzorg

Belangrijke voorzorgsmaatregelen

Lees meer
Storingen en calamiteiten

Kleine brand blussen

Zo blus je een kleine brand

Lees meer
Storingen en calamiteiten

Overval

Wat te doen bij een overval

Lees meer
Keuken algemeen

Keukenvoorschriften

Belangrijke voorschriften bij keukenwerkzaamheden

Lees meer
Hygiëne

Persoonlijke hygiëne

Zorg dat je er altijd fris en schoon uitziet

Lees meer
Tappen en schenken van bier

Smaak- Geur- of Kleurafwijking

Dit filmpje laat zien hoe je smaak- geur- of kleurafwijking kunt voorkomen

Lees meer
Tappen en schenken van bier

Schuimproblemen

Dit filmpje laat zien hoe schuimproblemen veroorzaakt kunnen worden

Lees meer
Tappen en schenken van bier

Bierschoon glaswerk

Dit filmpje laat zien waarom we met bierschoon glaswerk moeten werken

Lees meer
Tappen en schenken van bier

Afschuimen van bier

Dit filmpje laat zien hoe je af moet schuimen

Lees meer
Tappen en schenken van bier

Speciaalbier uitschenken

Dit filmpje laat zien hoe wij speciaalbier uitschenken

Lees meer