Alle categorieën

In de Horeca Handboek Kennisbank vind je 150+ kennis artikelen. Deze kun je moeiteloos overnemen en in je eigen app plaatsen, zodat jouw collega’s ook van deze kennis gebruik kunnen maken.

Artikelen in: Alle categorieën

Werkzaamheden open/sluit

Checklist openen

Dit doen we vóórdat we Gasten kunnen ontvangen

Lees meer
Werkzaamheden open/sluit

Dagelijkse werkzaamheden en schoonmaak

Dit zijn dagelijks terugkerende werkzaamheden

Lees meer
Start-up

Schoonmaak

Vul hier uw eigen schoonmaakplan in

Lees meer
Leidraad Actuele Afspraken (LAA)

Covid-19 Toets

Voorbeeld van een toets of checklist

Lees meer
Leidraad Actuele Afspraken (LAA)

Dit doet de staff

Zo werkt de directie en de bedrijfsleiding

Lees meer
Leidraad Actuele Afspraken (LAA)

Zo werkt het in de bediening

Waarvoor ben jij verantwoordelijk

Lees meer
Personeelszaken

Rooster

inlogvoorbeeld van Dyflexis

Lees meer
Koffie en thee specials

Koffie presenteren

Hoe presententeer je unieke en perfecte koffie

Lees meer
Koffie en thee specials

Melk opschuimen

Zo schuim je melk voor cappuccino op

Lees meer
Koffie en thee specials

De perfecte espresso

Zo maak je een perfecte espresso

Lees meer