Dit doet de staff

De bedrijfsleiding is verantwoordelijk voor:

  • Communicatie, indeling van ‘bedieningswijken’ en taakverdeling bepalen voor medewerkers.
  • Geven van aanwijzingen en instructies aan medewerkers.
  • Medewerkers controleren, corrigeren en complimenteren.
  • Controleren van de voorraad, en van de mise en place voor het restaurant.
  • Bestellingen uitvoeren en controleren.
  • Bijzondere reserveringen bespreken met de directie en de chef-kok.
  • Signaleren van knelpunten zowel intern als extern.
  • Tijdig aanpassen van het werkrooster, anticiperen op actuele omstandigheden.
  • Zorgdragen dat de schoonmaakwerkzaamheden goed worden uitgevoerd.
  • Op de hoogte zijn van HACCP
  • Bewaken van en toezien op correcte omgang met gasten in samenspraak met de directie en bedrijfsleiding.
  • Adequaat en constructief oplossen van vragen, klachten en problemen van gasten en medewerkers en hierin ook beslissingen nemen.
  • Optreden als gastheer/gastvrouw.
  • Op de hoogte zijn van en onderhouden van het technische en geautomatiseerde systeem. Indien gewenst medewerkers instrueren.
  • Discreet omgaan met de roulatie van gelden en omzetten. Dit reguleren, coördineren en controleren.
  • Coördineren/regelen van de werkzaamheden van de dienstdoende medewerkers in samenwerking met de assistent-bedrijfsleiding en afdelingschef van de keuken.
  • Bijhouden van het logboek.